Zasnubovací party v Taichungu

Repost z fóra asiantitulky.cz

Vstávání se tento den konalo až v 11 hodin, takže jsem se konečně dočkal trochy odpočinku po předchozích náročných dnech. A hned ve 12 jsme se vypravili zase autem do Taichungu, konala se tam totiž zasnubovací party kamarádčiny kamarádky z vysoké školy a já byl jaksi přizván, což vyústilo v zajímavou zkušenost (a žaludek plný skvělého jídla).

Příjezd do Taichungu

A po příchodu do podniku, kde se oslava konala. Ačkoli jsem si vzal na sebe nejlepší oblečení, co jsem s sebou měl, tak jsem byl docela šokován a cítil se trochu trapně, že nemám lepší ;)

Party začíná

Jídelníček ;)

Snoubenci přicházejí

Snoubenci

První chod, úžasné sashimi ^^

Kamarádčina kamarádka a její rodina

K množství lidí na oslavě, čekal jsem to v mnohem užším kruhu, ale toto byla prý taková "menší až průměrná" akce. Bylo tam pozváno snad úplně celé příbuzenstvo, mnozí příbuzní přizvali kolegy z práce, dále bývalí spolužáci a přátelé i s rodinami. Nechtěl bych vidět, jak by vypadala "velká" akce.

Kuřecí polévka se žraločími ploutvemi

Tenhle synek byl i přes svůj věk (cca 2.5 let, pokud si pamatuju správně) relativně zběhlý v práci s hůlkami (prý v jeho věku běžně děti jíst hůlkami neumí) a náležitě si to užíval. Neustále jimi uchopoval tyto mochi a házel je okolním lidem do polévky/pití :)

Krab

Mořský ušeň v polévce

Krab

Několikrát se promítaly různé fotky a videa

Snoubenci a nějaké "hry"

Pečené skopové maso

A co mě tento den zaujalo nejvíc. Salát s trochou zeleniny, základ však tvořila rýže. Docela neobvyklé, nevím co všechno tam bylo, ale strašně mi chutnalo :)

Další salát

Pardon, že vás obtěžuju tolika fotkami s jídlem... ^^

Polévka

Něco západnějšího

Ovoce

Posledním jídlem byla pochybná kapalina, ve které plavaly drobné kuličky - všechno sladké. Vyrobeno z něčeho, čemu se (aspoň mi to tvrdí slovník) česky říká kolokasie jedlá.

Venku před restaurací

This entry was posted in Cestování, Taiwan. Bookmark the permalink.

One Response to Zasnubovací party v Taichungu

  1. Pingback: Hong Kong, Macao a Taiwan |

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>